maanantai 3. heinäkuuta 2017


Tetsissä sugarbearhair

Kävin ostamassa Sokokselta näitä somesta monelle tuttuj Sugarbearhair hiusvitamiineja. Voisin vähän selventää mitä nämä nallekarkin näköiset (karkit) oikein ovat. Nää pienet nallekarkit ovat siis hiusvitamiinitabletteja joita syödään yksi kappale päivässä. Tarkoituksena on siis se, että nämä kyseiset karkit vahvistavat hiuksia. Karkit ovat veegaanisia ja gluteenittomia joten sopivat siis myös vegaaneille. Karkit sisältävät mm D vitamiina, C vitamiinia ja biotiinia. Näitä saa Sokokselta, joistain Sokos Emotioneista ja Sugarbearhair verkkokaupasta. Hintaa näillä on aika paljon varsinkin suomessa, mutta verkkokaupassa nämä ovat huomattavasti halvempia. Maku näissä on todella hyvä ja tekisi mieli aina napsia enemmän kuin yksi kappale. Nämä siis maistuvat hyvin marjaisille. Jos jäi kysyttävää, laita ihmeessä vaikka kommenttia:) Tässä vielä muutama kuva!


10 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa kyllä super mielenkiintosilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin mietin että mitä ihmeen hiusvitamiineja kun kuulin näistä:D Ihan hauskoja ja toimivia nää kyllä on!

      Poista
  2. Nämä olen bongannut joskus instasta mutta ajattelin näiden olevan joku vitsi :D Kuulostavat kyllä tosi mielenkiintoisilta, tekisi heti mieli maistaa! OLisi mukava kuulla, onko noista sitten oikeasti mitään hyötyä.

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekkin bongasin joskus instasta ja ajattelin vaan että mitä turhuuksia:D Nyt sitten kävi näin että ostin ja oon kuullut tosi paljon hyvää näistä. Maistuu ihan nallekarkeille! Käyn myös kattoon sun blogin!<3

      Poista
  3. Mä en oo ikinä kuullutkaan näistä! :D olis kiva tietää huomaako mitään eroa! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin vasta vähän aika sitten näihin tutustuin ja vasta hetken aikaa olen käyttänyt. Kyllä jotain eroa huomaa sillä hiukset ovat vähän tuuheutuneet ja voimistuneet! Paljon hyvää olen kyllä näistä kuullut:)

      Poista
  4. Oon lukenut parista blogista näistä hiusvitamiineista. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :) Mä oon tosi huono muistamaan ottamaan vitamiineja, mutta ehkä näitä karkin makuisia muistaisi paremmin ottaa, haha. :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekkin en muista ottaa vitamiineja mutta nää jotenkin muistan ottaa..en tiiä miks:D Ja varmaan just se että nää maistuu karkilta niin on se minkä takia näitä muistaa napsia!

      Poista
  5. Ei vitsi mäkin haluan tollasia! Paljonko noi maksaa? Kerro sitten, että toimiiko. :) Ja liityin lukijaks!!

    nooraemiliaaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä hintaa tais olla 32,20€ eli aika hintavia. Sugarbearhair nettikaupassa nää taitaa maksaa 20€ yks purkki eli paljon halvempia! Ja näistä sitten varmasti tulossa postausta miten on toiminut:) Ja kiva että liityit lukijaks!

      Poista